Muut palvelut

Sisäinen laskenta

Sisäinen laskenta selvittää yrityksen eri toimintojen kannattavuutta sekä sitä paljonko toiminto sitoo yrityksen pääomaa. Tällaisessa kannattavuuden selvityksessä yrityksen tulot ja eri kustannukset pitää kohdistaa erikseen jokaiselle toiminnalle. Laskentatapa mahdollistaa toisenlaisen näkökulman kannattavuuden seurantaan sekä voi tuoda yllättäviäkin tuloksia eri toimintojen välillä.

Viranomaisilmoitukset ja –yhteistyö

Yrityksellä on monia viranomaisilmoituksia, joiden hoitaminen saattaa viedä yllättävän paljon aikaa, jollei se kuulu varsinaiseen liiketoimintaan. Taloushallinnon ulkoistamisella joko osittain tai kokonaan yrittäjä mahdollistaa sujuvan yhteistyön mm. verottajan, Kelan ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Yritysten perustaminen

Uuden luominen vaatii usein isoja ponnisteluja. Tämän vuoksi tällaisissa tilanteissa on mukavampaa, jos joku olisi jakamassa mielipiteitä sekä auttamassa itselle vieraissa asioissa. Tästä syystä yrityksen perustamisenkaan ei tarvitse olla yöunia vievää puuhaa ainakaan paperitöiden takia. Perustaminen vaatii toki useampien vaihtoehtojen harkintaa sekä lomakkeiden täyttämistä. Tästä kuitenkin selviää kun huomaa heti alussa, että kaikesta ei tarvitse suoriutua yksinään eikä ilman apua!

Sivujen graafinen ilme F.irma, toteutus Bittiverkko Oy